Tippa på EM i volleyboll på bwin

De Europeiska Mästerskapen (EM, eller på engelska: European Championship) är en volleyboll turnering för landslag. Turneringen spelas vartannat år och organiseras av Confédération Européenne de Volleyball eller CEV som styr över volleybollen i Europa. EM hålls både för herrar och damer.

De Europeiska Mästerskapen hölls för första gången 1948. De spelades då i Italien, vilket är anses vara volleybollens hemland. På den tiden vara turneringen endast tillgänglig för män. 1949 hölls turneringen i dåvarande Tjeckoslovakien. En positiv sak var att det redan då grundades en turnering för damer.

Det dröjde till 1975 innan man bestämde att turneringen skulle spelas en gång vartannat år. EM anses nu för tiden vara en av de största volleyboll turneringarna som finns och väcker alltid mycket intresse. EM har en stark tradition och historia och passar utmärkt att tippa och lägga bets på. Många starka volleyboll-nationer kommer från Europa, så kvaliteten på spelet är alltid högt. Det är verkligen en sevärd turnering.

Att EM endast hålls vartannat år gör turneringen än mer prestigefylld och lagen kommer alltid dit heltaggade på sin uppgift. Som spelare på sport event, så vet du att det ibland kan vara klurigare att tippa på matcher som inte gäller särskilt mycket. Resultaten här kan ofta vara ganska svåra att förutsäga. När det gäller de Europeiska Mästerskapen i volleyboll så kan man dock alltid lite på att varje landslag går för fullt.

Mitt råd är att du läser på om volleyboll och lär dig vilka de bästa lagen och spelarna. Dina förutsättningar för att vinna på volleyboll betting kommer sedan att vara mycket större.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin

bwinpartner.eu | 2012