Specialregler för betting på ishockey

Nu för tiden finns det många möjligheter till att tippa på ishockey. Det finns ett stort antal ligor att tippa på. Du kan till exempel kolla in matcher i Nation Hockey League (NHL), både i grundspelet och i Stanley Cup. Du kan även spela på till exempel NCAA College, hockey-VM, OS-hockey och de europeiska ligorna. Där finns bland annat Super League och tyska hockeyligan (Deutsche Eishockey Liga, DEL).

Ett tips är att titta på spel och odds på bwin.com. De allra flesta hockeyligorna och dess matcher finns tillgängliga på bwin.com.

Det går nu för tiden utmärkt att tippa på hockey, men kom ihåg att lära dig de regler som finns. Det är egentligen vanliga grundregler som gäller för alla sporter. Det finns dock regler anpassade för just enskilda sporter, som till exempel ishockey. Se till att lära dig dessa regler.

De flesta av dessa specialregler gäller själva speltiden. Två vägs-bet, datum, första målskytt, vinnare av 1:a, 2:a och 3:e perioden, divisionsmästare, mål-bets, finalister, poäng under grundspelet, ”Grand Salami”/NHL, och straffar dömda under en period.

Se till att du förstår de särskilda reglerna innan du lägger dina bets på en särskild match i en särskild liga. Att spela på ett särskilt event i en liga är lika enkelt som att räkna till 1-2-3, men att bli framgångsrik är givetvis en helt annan sak. Du måste veta vad som krävs för att lyckas vinna pengar på hockey betting.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin

bwinpartner.eu | 2012