Olika typer av bets på NHL

Det finns en hel del olika typer av tips på NHL. Ett av dem handlar om något som kallar för ”Grand Salami”. Detta handlar om det totala antalet mål som görs i samtliga matcher under en viss dag. Ett visst antal matcher spelas på en specifik dag och det är bara de matcherna som räknas in. Det är dock värt att nämna att NHL:s schema alltid måste följas.

Det händer att matcher bli uppskjutna, eller att matcher läggs till i schemat efter att de ursprungliga oddsen bestämts. Om matcher ställs in eller läggs till så räknas dessa bets som ogiltiga. Om en match avbryts under spelets gång så räknas alla bets med största sannolikhet som ogiltiga.

Som vi alla vet blir det även en hel del utvisningar i ishockey. Detta går också att tippa på. Även här finns det regler att hålla koll på. I en viss period kan både 2-minuters utvisningar och 5-minutersutvisning och även matchstraff utfärdas. Hur räknas dessa utvisningar i ditt bet? Det är tur att det finns regler som ger svar på frågor som detta.

Varje 2-minuters eller 5-minuters utvisning räknas som 1 utvisning. Om vi då säger att 3 x 2 utvisningar utdelas i en viss period, så vore det bäst att tippa på ”under 3,5”. Men om 2 + 2-minuters utvisningar utdelas i X period, så räknas detta som 2 x 2 minuter. Detta betyder att om 1 x 5-minuter, 1 x 2 minuters och 2 + 2 minuters utvisningar utdelas så är ”över 3.5” det bästa valet.

Det kan också vara värt att nämna att utvisningar som fortfarande gäller när en ny period startar endast räknas till föregående period. Om till exempel en 2-minuters utvisning utdelas med 1 minut kvar till av första perioden så räknas den bara in till första perioden och inte till den andra perioden.

Spela på NHL på bwin.com

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin

bwinpartner.eu | 2012