Bets som slutar med kryss och poäng under en vanlig säsong

Tidigare slutade vissa bets med ett oavgjort resultat i lägen då inget odds erbjöds för just oavgjort. Det var tydligt att det fanns ett problem med dessa typ av bets och det skapade en hel del frustration hos tippare. Som tur var har man skapat regler för detta. Det är en självklarhet att saker måste vara förbestämda och organiserade för att sports betting ska kunna fungera korrekt.

Bets kan vara i former som slutresultat eller handikapp eller andra slags bets. Matcher som slutar med kryss där inga odds finns på detta resultat måste ses som ogiltiga bets. Denna regel gäller i alla hockeymatcher eller event.

Slutresultat eller handikapp bets som slutar i kryss när inga odds erbjuds räknas, så länge inget annat anges som ogiltiga

Det har även skapats regler angående poäng under en vanlig säsong. Det har tidigare funnits en del problem även på detta område. Det här är regler som varje spelare bör känna till.

För det första ska alla lag spela alla sina matcher under grundsäsongen för att ett bet ska räknas. Om säsongen av någon anledning blir förkortad så räknas alla bets som ogiltiga. Detta är oavsett orsak till den förkortade säsongen.

Dessa regler är precis som andra regler väldigt viktiga att känna till. Om du gillar ishockey och betting så ska du se till att ta dig till att verkligen känna till din sport.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin

bwinpartner.eu | 2012